1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ficus Natasja op jute stam 35 cm – 3 stuks

Ficus Natasja op jute stam 35 cm – 3 stuks

22.49

Deze decoratieve Ficus op jute stam is groen en rijk aan bladeren

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Ficus Benjamina Natasja op stam heeft glanzende donkergroene kleine blaadjes. De stam is gewikkeld in jute. Deze Ficus is een sterke en populaire plant voor thuis en kantoor.
Standplaats: De Ficus staat graag op een lichte plek, maar niet in de volle zon. Zet deze plant ook niet op de tocht, want dan verliest hij zijn blad. Ideale temperatuur is tussen de 15-22°C. Zeer geschikte plant voor je vloerverwarming.
Water: 
De Ficus houdt van veel water, zonder dat hij met zijn wortels in het water staat. Laat de kluit niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine hoeveelheden water, dan in één keer veel. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, regelmatig besproeien.
Luchtzuiverend: De Ficus is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: Het sap van de Ficus is licht giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Wanneer de plant eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie.

Deze Ficus komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu