1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ficus Lyrata (Tabaksplant/Vioolplant) in pot Elho Vibes Rond zijdewit 90 cm

Ficus Lyrata (Tabaksplant/Vioolplant) in pot Elho Vibes Rond zijdewit 90 cm

36.95

Uitverkocht

Met deze Ficus Lyrata breng je de tropen in huis.

Hoogte: 90 cm
Potmaat: Ø 22 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Ficus Lyrata (Tabaksplant/Vioolplant) heeft grote, stevige groene bladeren. De bladeren hebben een smalle onderkant en een bredere uiteinde met een opvallende nerf. Het is een groenblijvende plant en een snelle groeier. Met deze sterke en makkelijke Ficus Lyrata breng je de tropen in huis of kantoor.
Standplaats: De Ficus heeft behoefte aan veel (zon)licht,  maar zet hem niet in de volle zon. Zet hem ook zeker niet op de tocht. Wanneer de plant eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam om de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie.
Water: De Ficus houdt van veel water, zonder dat hij met zijn wortels in het water staat. Laat de kluit niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine hoeveelheden water, dan in één keer veel. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, regelmatig besproeien.
Luchtzuiverend: De Lyrata is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: Het sap van de Ficus Lyrata is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Groeit de Ficus teveel naar één richting dan kun je hem natuurlijk wel draaien, liefst met kleine beetjes tegelijk.

Deze Ficus Lyrata komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden. 


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu