1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ficus Ginseng 50 cm

Ficus Ginseng 50 cm

29.35

Deze prachtige Ficus Ginseng ziet er vanuit iedere hoek anders uit.

Hoogte: 50 cm
Potmaat: Ø 20 cm
,

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Ficus Ginseng met vertakte wortel, houdt wel van een bewonderende blik en ziet er vanaf iedere hoek weer anders en adembenemend mooi uit. Hij is gekweekt als was het een bonsai-boompje, een mooie miniatuur van de vertrouwde grote Ficus.
Standplaats: De Ficus staat graag op een lichte plek, maar niet in de volle zon. Wanneer de plant eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam om de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie
Water: De Ficus houdt van veel water, zonder dat hij met zijn wortels in het water staat. Geef hem twee keer per week water en in de winter iets minder. Laat de kluit niet uitdrogen.
Luchtzuiverend: De Ficus Ginseng is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: Deze Ficus Ginseng Bonsai is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Groeit de Ficus teveel naar één richting dan kun je hem natuurlijk wel draaien, liefst met kleine beetjes tegelijk.

Deze Ficus Ginseng komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu