1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ficus Benjamina Columnar op stam (Treurvijg) 105 cm

Ficus Benjamina Columnar op stam (Treurvijg) 105 cm

55.49

Deze Ficus Columnar op stam is groen en rijk aan bladeren.

Hoogte: 105 cm
Potmaat: Ø 30 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Ficus Benjamina Columnar heeft een stevig gevormde stam met  kort donkergroen ovaal blad met een spitste punt. Deze plant heeft minder last van bladval dan de soorten met lichter blad. Het is een sterke en al jaren een populaire plant voor thuis en kantoor.
Verzorging: Normaal.
Standplaats: De Ficus staat graag op een zeer lichte plek, vermijd direct zonlicht. De Ficus is gevoelig voor kou en tocht. Ideale temperatuur is tussen de 15-22°C.
Waterbehoefte:
De grond van de Ficus altijd licht vochtig houden, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer.
Sproeien: Deze plant kan goed tegen droge lucht. Besproei wel regelmatig, dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Luchtzuiverend: Deze plant kan zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren. Zet ook beter CO2 om in zuurstof dan andere planten.
Giftig: Het sap van de Ficus is licht giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Wanneer de plant eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie.

Deze Ficus Columnar komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu