1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ficus Benghalensis Sunshine 100 cm

Ficus Benghalensis Sunshine 100 cm

41.45

Deze nieuwe Ficus Benghalensis Sunshine is een erg sterke Ficus met mooie lichtgroene bladeren.

Hoogte: 100 cm
Potmaat: Ø 24 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Ficus Benghalensis Sunshine heeft stevige lichtgroene bladeren. Ze hebben een fluweelzachte uitstraling en het lijkt alsof er altijd de zon op schijnt. Het is een bijzonder sterke tropische plant voor thuis en kantoor.
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: De Ficus staat graag op een lichte plek, maar niet in de volle zon. Ideale temperatuur is tussen de 15-22°C. Zet de plant op een tochtvrije plek.
Waterbehoefte: De grond van de Ficus altijd licht vochtig houden, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Laat de plant nooit uitdrogen. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei regelmatig de bladeren.
Luchtzuiverend: De Ficus is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: Het sap van de Ficus Benghalensis Sunshine is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Wanneer de plant eenmaal op een plekje staat, verplaats hem dan niet meer. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe plek.

Deze Ficus Benghalensis Sunshine komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google waardering
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu