1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Pannenkoekenplant in pot 20 cm – 2 stuks

Pannenkoekenplant in pot 20 cm – 2 stuks

28.95

Met deze set Pannenkoekenplanten in trendy keramiek is je interieur helemaal hip & happening!

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 20 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze Pannenkoekenplant herken je aan zijn platte, ronde en dikke leerachtige donkergroene bladeren. Aan die grote platte ronde bladeren ontleent deze Peperomioides zijn Hollandse naam “Pannenkoekenplant”. Verder glanzen de leerachtige bladeren een beetje. Hoe langer de stengels, hoe meer ze kronkelen. Eén exemplaar houdt de lucht in een straal van een meter of twee schoon. Zet er dus maar meteen een stel in je huiskamer. Inclusief trendy sierpotjes van keramiek.
Standplaats: Zet de Pannenkoekenplant op een zonnige plek, maar niet direct in de zon. Bij volle zon krijgen de bladeren rimpels en wordt de plant geel. Wil je geen scheve plant, dan af en toe de plant een kwartslag draaien, want de bladeren groeien naar het licht.
Water: De Pilea Peperomioides is op het gebied van water geven erg makkelijk. De grond mag niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Eens in de week water is genoeg. De plant krijgt verder het liefst regelmatig kleine beetjes water, zodat de grond licht vochtig blijft.
Giftig: De Pannenkoekenplant is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu