1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Narrow Escape 45 cm – 2 stuks

Philodendron Narrow Escape 45 cm – 2 stuks

43.90 28.95

Deze Philodendron Narrow Escape heeft puntige donkergroene, gekartelde bladeren met dikke stengels. Van deze plant krijg je zeker het junglegevoel in huis.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 45 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Philodendron Narrow Escape is te herkennen aan zijn grote glanzende donkergroene bladeren. De bladeren zijn kartelig en puntig en verder zijn ze vrij leerachtig. Geen blad is hierbij hetzelfde. De Philodendron Narrow Escape heeft heeft korte bladstelen. De Philodendron Narrow Escape is ook een sterk luchtzuiverende plant en draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat. De Philodendron Narrow komt van oorsprong uit het tropisch regenwoud van Zuid-Amerika. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Philodendron Narrow Escape is een kamerplant die in de schaduw kan staan. De plant kan niet tegen direct zonlicht en dat moet dus ook vermeden worden. Een ideale plek voor de plant is de halfschaduw. De richtlijn is dat de plant minstens 3 uur per dag daglicht nodig heeft.
Ook op kantoren is deze plant populair.
Water: De Philodendron Imperial Narrow Escape heeft niet veel water nodig. Zorg ervoor dat de potgrond van deze Philodendron altijd licht vochtig is, maar laat de grond niet uitdrogen. Let er ook op dat er geen water in de pot blijft staan, want dan kunnen de wortels gaan rotten. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, dan in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Met de vingers kan de vochtigheid van de grond gemakkelijk worden gecontroleerd.
Giftig: Deze Philodendron Narrow Escape is giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu