1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera Monkey Mask 25 cm – 2 stuks

Monstera Monkey Mask 25 cm – 2 stuks

42.98 25.95

Op zoek naar een blikvanger? Met de gaten in het fris groene blad en ontzettende makkelijke verzorging is deze Monstera een echte must-have!

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 25 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Monstera Obliqua “Monkey Mask” is het broertje van de bekende gatenplant. Ook deze plant heeft gaten, maar dan nét even anders. De klassieke Monstera heeft vaak gaten aan het uiteinde van het blad, alsof het blad is ingeknipt. Bij de Monstera Monkey Mask zitten de gaten meer naar het midden van het blad, richting de nerf en zijn de uiteinden van het blad gesloten. Deze gaten in het grote blad maken de plant bijzonder decoratief. De blaadjes hebben in het begin wat insnijdingen, pas later zullen hierin gaten ontstaan. De Monstera Monkey Mask heeft een ook een sterk luchtzuiverende werking en draagt dus bij aan een gezonder binnen klimaat. Je kan deze palnt naar beneden laten groeien, ook kan je hem opbinden en omhoog laten groeien. Deze plant mag dus niet ontbreken aan jou collectie! Profiteer van onze Plantada-deal!
Standplaats: Deze gatenplant, de Monstera  MonkeyMask blijft mooi groen als hij op een lichte plek staat, maar niet in de volle zon. Mocht hij toch een gele gloed gaan krijgen, dan is dat snel opgelost door hem wat verder van het raam af te zetten. Hij zal dan snel weer donker groen worden. Deze plant kan ook goed de schaduw verdragen en kan wel tot 6 meter van het raam vandaan staan.
Water: Deze Monstera Monkey Mask heeft niet veel water nodig. Zorg dat de grond altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Geef dus liever meerdere keren per week een kleine hoeveelheid water, dan in één keer heel veel. Ook regelmatig besproeien met een plantenspuit, hierdoor wordt de luchtvochtigheid verhoogd en glanst je plant weer prachtig.
Giftig: Deze Monstera Monkey Mask is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu