1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera Minima in pot 25 cm – 2 stuks

Monstera Minima in pot 25 cm – 2 stuks

28.49

Met deze set Monstera Minima in trendy keramiek heb je een bijzondere tropische verschijning in huis. Deze Minima is een snelle, uitbundige, zijwaartse groeier.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 13 cm
Hoogte: +/- 25 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Philodendron Monstera Minima is een kleine, hippe plant waarmee je snel zorgt voor wat ‘jungle-gevoel’ in je huis. De botanische naam van deze plant is de Rhapidophora Tetrasperma, maar hij wordt doorgaans mini Monstera of Monstera Minima genoemd. Eigenlijk is de plant dus geen Monstera, maar behoort net als de Rhapidophora tot de familie Aracaea. Deze plant heeft een speciale groeiwijze, namelijk zijwaarts in plaats van zoals de meeste planten dat doen in de hoogte. Het unieke van deze plant is dat hij al van jongs af aan gaten in de bladeren laat zien. Dit in tegenstelling tot de populaire Monstera Deliciosa. De Philodendron Monstera Minima is een snelle groeier, perfect voor plantenliefhebbers die hun plant graag zien groeien.  Gaat je plant enorm hangen dan heeft hij misschien een steuntje nodig de lucht in. Het verzorgen van deze plant is niet moeilijk en daarom geschikt voor iedereen. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: Zet de plant op een lichte standplaats, want hij houdt van veel indirect licht .Zet de plant op een lichte standplaats en je zult zien dat er al snel nieuwe bladeren zullen groeien. De Minima zal geel blad krijgen wanneer deze te veel zonlicht ontvangt. Ook op standplaatsen met minder licht zal deze plant het goed doen, de plant zal alleen iets minder hard groeien.
Water: Geef een Monstera Minima in de zomermaanden water wanneer de grond begint op te drogen. In de winter mag de grond ongeveer een week droog zijn voordat deze Gatenplant opnieuw water nodig heeft. Het is een sterke plant die een beetje droogte wel kan weerstaan.Hoe vochtiger en warmer de lucht is, hoe groter de bladeren zullen worden Af en toe de bladeren opfrissen met de plantenspuit,
Giftig:  Deze Monstera Minima is helaas giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu