1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera Minima in keramiek 25 cm – 2 stuks

Monstera Minima in keramiek 25 cm – 2 stuks

28.49

Met deze set Monstera Minima in trendy keramiek heb je een bijzondere tropische verschijning in huis.

Hoogte: 25 cm
Potmaat: Ø 13 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Philodendron Monstera Minima is een kleine, hippe plant waarmee je snel zorgt voor een ‘jungle-gevoel’ in je huis. Deze plant heeft een speciale groeiwijze, namelijk zijwaarts in plaats van zoals de meeste planten dat doen in de hoogte. Het unieke van deze plant is dat hij al van jongs af aan gaten in de bladeren heeft. De Philodendron Monstera Minima is een snelle groeier.
Standplaats: Deze plant houdt van een warme vochtige ruimte. Zet de plant op een lichte plek, maar niet in het directe zonlicht. Ook op een plek met minder licht zal deze plant het goed doen, de plant zal alleen iets minder hard groeien.
Waterbehoefte: Houdt de grond van de Monstera licht vochtig, zonder dat de wortels in het water staan. De grond mag nooit helemaal uitdrogen. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, regelmatig besproeien.
Luchtzuiverend: De Monstera is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Monstera is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Mocht de plant een gele gloed krijgen, dan is dat snel opgelost door hem wat verder van het raam af te zetten. Hij zal dan snel weer donker groen worden.

Deze Monstera komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu