1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ficus Benjamina Anastasia op stam 65 cm – 2 stuks

Ficus Benjamina Anastasia op stam 65 cm – 2 stuks

49.90 34.95

Uitverkocht

De mooie Ficus Benjamina Anastasia als set. Ze hebben een gevlochten stam en zijn een echte eye-catcher in jouw interieur.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 65 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Ficus Benjamina Anastasia “Treurvijg” is een erg populaire kamerplant en kantoorplant. De plant heeft een gevlochten stam. Bovenaan de stam hangt een grote bos mooie frisgroen bonte bladeren. Hierdoor is het een echte blikvanger in jouw interieur. De Ficus is zeer luchtzuiverend en staat in de top 10 van NASA. Hij draagt bij aan een goede luchtvochtigheid en dus ook een gezonder binnenklimaat. Bovendien is het een makkelijke plant die niet veel verzorging nodig heeft. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Ficus Benjamina Anastasia kan zowel op een plek in de zon of half-zon, maar in de zomer maanden niet in direct zonlicht. Direct zonlicht kan er voor zorgen dat de bladeren verschroeien. Deze Ficus kan ook overleven met minder licht, maar dan groeien de bladen langzamer. Hij heeft minimaal 4 a 5 uur zonlicht per dag nodig. Wanneer de plant eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam om de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost deze plant veel energie om te wennen aan een nieuwe plek. Groeit de Ficus teveel naar één richting dan kan je de plant af en toe een kwartslag draaien. Zet hem ook niet op de tocht, daar kan de plant niet goed tegen. Deze Ficus Anastasia is ook geschikt voor je balkon of terras. Zodra de temperatuur boven de 16°C blijft, kan deze plant buiten staan. Zorg voor een plaats uit de wind, voorkom felle zon.
Water: Geef de Ficus Anastasia niet te veel water, het is verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. De grond dient altijd licht vochtig te zijn, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. In de groeiperiode die loopt van maart t/m augustus is 2 x per week water geven goed, in de winter kun je terug naar 1 x per week. Is de grond na een week nog behoorlijk nat, dan weet je dat je per keer minder water moet geven. Hoe lichter de Ficus staat, hoe meer water hij nodig heeft. De watergift moet dus op de standplaats worden aangepast.
Giftig: Deze Ficus Benjamina Anastasia is giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu