1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Begonia Black Jungle 40 cm – 2 stuks

Begonia Black Jungle 40 cm – 2 stuks

51.90 35.95

Deze prachtige Begonia’s Black Jungle zijn fluweelzacht en hebben een zwarte/paarse mysterieuze kleur.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Begonia familie is heel groot met veel verschillende soorten en maten. De Black Jungle is een Bladbegonia. Momenteel zijn de Bladbegonia’s helemaal hip. De Bladbegonia heeft geen bloemen, maar staat bekend om zijn fluweelzachte blad met prachtige bladtekening. Deze Black Jungle heeft een zwarte, paarse mysterieuze kleur. Deze plant blijft klein van formaat maar is groots in kleur. Het is een echte eyecatcher!
Standplaats: Een mooie Bladbegonia voor in jouw huiskamer!. Zorg dat de Begonia Black Jungle op een plaats staat waar veel licht binnen komt, maar vermijd de volle zon. Tijdens de winter mag de plant in de ochtendzon staan. Staat de plant te donker dan zal hij niet goed groeien. Zet deze Begonia ook niet bij de verwarming of op de tocht.
Water: Geef de Begonia Black Jungle 1 x in de week water. Zorg dat de grond altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Tijdens de winter is de Begonia in ruststand en heeft dan weinig water nodig. De potgrond mag dan een beetje opdrogen tussen gietbeurten in. Geef regelmatig een scheutje plantenvoeding, hierdoor behoudt de Black Jungle extra lang zijn sierwaarde. Hoewel het beter is om blad niet direct te besproeien, kun je er wel omheen sproeien om de luchtvochtigheid hoog te houden
Giftig: Het sap van de Begonia Black Jungle is giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu