1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Begonia Maculata in pot 40 cm – 2 stuks

Begonia Maculata in pot 40 cm – 2 stuks

28.45

Deze Begonia Maculata (Stippenplant) is een echte design kamerplant. Hij heeft witte stippen op zijn blad en de onderzijde is rood/paars. Inclusief een mooie trendy keramiek pot.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Begonia Maculata of Stippenplant is een vrolijke kamerplant. Het is de meest bekende en één van de opvallendste begoniasoorten. De stam lijkt op dat van bamboe en de groene bladeren hebben witte bijna zilveren stippen. De onderkant van het blad heeft een mooie rood paarse kleur. Daarnaast bloeit hij met witte bloempjes, die in trosjes bij elkaar groeien. Momenteel zijn deze bladbegonia’s helemaal hip. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: Zet de Begonia Maculata op een lichte plek (halfschaduw), geen direct zonlicht. Staat hij te donker dan zal hij niet goed groeien. Zet deze begonia ook niet bij de verwarming of op de tocht.
Water: Geef de Begonia Maculata 1 x in de week water. Zorg dat de grond van deze Stippenplant altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Besproei de plant niet, daar houdt hij niet van.
Giftig: 
Het sap van de Begonia Maculata is giftig.

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu