1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Dracaena Marginata 130 cm

Dracaena Marginata 130 cm

47.99

Deze vertakte Dracaena Marginata XL is een mooie hoge plant, met donkergroene smalle bladeren met sierlijke rozerode randen.

Met Fair Flora label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 27 cm
Hoogte: +/- 130 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Dracaena Marginata  heeft mooie donkere en smallere bladeren dan de meeste Dracaena’s. Deze Dracaena Marginata  is een mooie vertakte Dracaena in een pot van 27 cm. Deze plant is ook één van de planten die de lucht in huis kan zuiveren. Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. Deze Dracaena draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat.  Het is een zeer sterke kamerplant die tegen een stootje kan. De ideale plant voor diegene die geen groene vingers heeft of weinig thuis is. Hij mag dus absoluut niet ontbreken aan jou collectie groene toppers!
Standplaats: De Dracaena is een makkelijke kamerplant die niet heel veel eisen stelt. Hij kan zowel op een donkere als lichte plaats staan, maar let op dat de hoeveelheid licht juist is. De stelregel voor een Dracaena is: hoe bonter de bladeren, hoe meer licht deze nodig heeft. Een Dracaena met donkere bladeren kan goed op een standplaats met schaduw staan en een Dracaena met lichter blad, doet het goed op een standplaats met half zon/half schaduw. Staat de Dracaena in de directe zon, dan loop je het risico dat de bladeren “verbranden“. Plaats de Dracaena niet te dicht bij een verwarming en houd hem uit de tocht.
Water:
Een Dracaena verbruikt kleine hoeveelheden water. Let op dat er geen laag water in de pot blijft staan, want dan kunnen de wortels en stam gaan rotten. Laat de grond tussen de gietbeurten door  licht opdrogen. Eens per week water geven in de zomer zal voldoende zijn. In de winter kan de Dracaena weken zonder water, eens per 4-6 weken water geven is dan ruim voldoende. Bij twijfel: beter te weinig water dan te veel! Regelmatig besproeien om de luchtvochtigheid op peil te houden.
Giftig:
De Dracaena Marginata is licht giftig.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product.  zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!

 

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu