1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Dracaena Marginata Margenta (Drakenbloedboom) in pot 80 cm

Dracaena Marginata Margenta (Drakenbloedboom) in pot 80 cm

31.49

Deze Dracaena Marginata Margenta mag absoluut niet ontbreken aan jou collectie groene toppers!

Hoogte: 80 cm
Potmaat: Ø 20 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Marginata Margenta is een mooie hoge plant met 2 stammen. Hij heeft mooie donkere bladeren met een lichte donkerrode gloed. In een grijze terra sierpot.
Standplaats: Een Dracaena heeft niet veel licht nodig. Zet de plant niet op een plek waar hij vol in de zon staat. Zorg er wel voor dat hij niet op de tocht staat.
Waterbehoefte: De Dracaena heeft niet veel water nodig. Het is goed om de plant één of twee dagen in droge grond te laten staan, voordat je weer water geeft. Zorg er altijd voor dat de wortels niet in het water staan.
Luchtzuiverend: De Dracaena is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Dracaena Marginata Margenta is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: De onderste bladeren zullen na een tijdje verkleuren. Deze kun je zonder problemen van de plant naar beneden aftrekken.

Deze Dracaena Marginata Margenta komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu