1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Dracaena Lemon Lime vertakt 100 cm

Dracaena Lemon Lime vertakt 100 cm

58.99

Deze grote vertakte Dracaena Lemon Lime heeft mooie groene bladeren met een limoenkleurige rand.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 27 cm
Hoogte: +/- 100 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Dracaena Lemon Lime heeft zoals de naam het al zegt, een Lemon (geel) Lime (groen) gekleurd blad. De Dracaena Lemon Lime heeft mooie groene bladeren met een limoenkleurige randje.  Deze kamerplant zuivert ook de lucht in je huis.  Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. Deze Dracaena draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat. Een makkelijke plant voor iemand die vaak een periode weg is van huis, of voor de student die wel wat groen wil, maar niet zoveel bezig wil zijn met de verzorging ervan. Hij mag dus absoluut niet ontbreken aan jou collectie groene toppers!
Standplaats: De Dracaena  is een makkelijke kamerplant die niet heel veel eisen stelt. Hij kan zowel op een donkere als lichte plaats staan, maar let op dat de hoeveelheid licht juist is. De stelregel voor een Dracaena is: hoe bonter de bladeren, hoe meer licht deze nodig heeft. Een Dracaena met donkere bladeren kan goed op een standplaats met schaduw staan en een Dracaena met lichter blad, doet het goed op een standplaats met half zon/half schaduw. Staat de Dracaena in de directe zon, dan loop je het risico dat de bladeren “verbranden“. Plaats de Dracaena niet te dicht bij een verwarming en houd hem uit de tocht.
Water:
Een Dracaena verbruikt kleine hoeveelheden water. Let op dat er geen laag water in de pot blijft staan, want dan kunnen de wortels en stam gaan rotten. Laat de grond tussen de gietbeurten door  licht opdrogen. Eens per week water geven in de zomer zal voldoende zijn. In de winter kan de Dracaena weken zonder water, eens per 4-6 weken water geven is dan ruim voldoende. Bij twijfel: beter te weinig water dan te veel! Regelmatig besproeien om de luchtvochtigheid op peil te houden.
Giftig: De Dracaena Lemon Lime is licht giftig.

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu