1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Dracaena Burley 105 cm

Dracaena Burley 105 cm

31.49

Deze Dracaena Burley heeft mooie brede donkere bladeren met een lichtgroene baan in het midden.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 105 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Dracaena Fragrans Burley heeft mooie donkere bladeren met een lichtgroene baan in het midden, die lichtjes naar beneden hangen. Deze plant heeft meerdere stammen in een pot van 24 cm. De Dracaena Burley is een grote plant en is geschikt als kamerplant en kantoorplant. Deze Dracaena is ook een van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. Dit draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat. Hij mag dus absoluut niet ontbreken aan jou collectie groene toppers! Geef snel een tropisch tintje aan je interieur met deze Dracaena Burley. Geniet van het weelderige blad van deze Nederlandse Dracaena.
Standplaats: De Dracaena Burley is een makkelijke kamerplant die niet heel veel eisen stelt. Hij kan zowel op een donkere als lichte plaats staan, maar let op dat de hoeveelheid licht juist is. De stelregel voor een Dracaena is, hoe bonter de bladeren, hoe meer licht deze nodig heeft. Een Dracaena met donkere bladeren kan goed op een standplaats met schaduw staan en een Dracaena met lichter blad, doet het goed op een standplaats met half zon/half schaduw. Staat de Dracaena in de directe zon, dan loop je het risico dat de bladeren verbranden. Plaats de Dracaena niet te dicht bij een verwarming en zet hem niet op de tocht.
Water: 
Een Dracaena verbruikt kleine hoeveelheden water. Let op dat er geen laag water in de pot blijft staan, want dan kunnen de wortels en stam gaan rotten. Laat de grond tussen de gietbeurten door licht opdrogen. Eens per week water geven in de zomer zal voldoende zijn. In de winter kan de Dracaena weken zonder water, eens per 4-6 weken water geven is dan ruim voldoende. Bij twijfel: beter te weinig water dan te veel! Regelmatig besproeien om de luchtvochtigheid op peil te houden.
Giftig: De Dracaena Burley  is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu