1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Dieffenbachia Mars 65 cm – 2 stuks

Dieffenbachia Mars 65 cm – 2 stuks

23.99

Wil je een grote stoere Dieffenbachia? Koop dan deze Mars met  prachtig bont blad.

Hoogte: 65 cm
Potmaat: Ø 17 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Wil je een stoere Dieffenbachia, koop dan deze Dieffenbachia Mars. De Mars is de grootste van alle Dieffenbachia’s. Hij heeft het bekende bonte blad met de prachtige unieke patronen in groen en wit. Let wel op: het plantensap van de Dieffenbachia is namelijk zeer giftig. Profiteer van onze Plantada deal!
Verzorging: Normaal.
Standplaats: Zet de Dieffenbachia op een warme lichte- tot halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Zet deze plant ook op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 18 en 23°C. Heb je kleine kinderen of huisdieren, raden wij aan om de Dieffenbachia op een veilige plek neer te zetten.
Waterbehoefte: De grond van de Dieffenbachia altijd licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten). Potgrond mag zeker niet uitdrogen.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: Alle delen van de Dieffenbachia Mars zijn zeer giftig. Let op met jonge kinderen en huisdieren. Het gaat  niet alleen om het innemen van de sappen, maar ook de aanraking.
Plantada-tip: De bladeren van deze plant zoeken het licht op, regelmatig een kwartslag draaien voorkomt dat de plant scheef groeit.

Deze Dieffenbachia Mars komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu