1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Dieffenbachia Mars 65 cm – 2 stuks

Dieffenbachia Mars 65 cm – 2 stuks

21.95

Wil je een grote stoere Dieffenbachia, koop dan de Dieffenbachia Mars. Het is de grootste en heeft ook het bekende wit/groene blad.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm

Hoogte: +/- 65 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De grootste van de Dieffenbachia’s heet Mars. Hij heeft de prachtige bekende wit/groene bladeren en is daarom erg geliefd als kamerplant. De Dieffenbachia is wel een kamerplant, die minder geschikt is voor een woonkamer vol met huisdieren of met kinderen. Het is één van de giftigste kamerplanten. Hoewel giftig zorgt deze plant wél voor sterke zuivering van de lucht in je huis en draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat..
Standplaats
: De Dieffenbachia houdt van een lichte standplaats, waar hij niet teveel direct zonlicht krijgt. Teveel zon zorgt voor bruine randen op de bladeren of de bladeren worden geel. Krijgt de plant te weinig licht, dan zullen de bladeren ook verkleuren, maar in dit geval zal de bladtekening vervagen en de bladeren kleuren dan uiteindelijk groen. Zet de plant dan dichter bij een raam. Let er ook goed op dat het niet tocht op de plek waar je de Dieffenbachia neerzet.
Water: Door het grote blad wordt er vrij veel water verdampt en de Dieffenbachia heeft daardoor een behoorlijk grote waterbehoefte. Houd de grond vochtig, door regelmatig water geven, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. In de winter kan je het beste wachten met water geven tot de grond begint op te drogen. De Dieffenbachia vraagt om een hoge luchtvochtigheid en sproeien zal de gezondheid daarom verbeteren, vooral in de winter wanneer de kachel aangaat.
Giftig: De Dieffenbachia Mars is zeer giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu