1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Dieffenbachia “Mars” in Mica pot Carrie lichtgrijs 65 cm

Dieffenbachia “Mars” in Mica pot Carrie lichtgrijs 65 cm

27.95

Wil je een grote stoere Dieffenbachia? Koop dan deze Mars met het bekende wit groene blad.

Hoogte: 65 cm
Potmaat: Ø 18 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Wil je een stoere Dieffenbachia, koop dan deze Dieffenbachia Mars. De Mars is de grootste van alle Dieffenbachia’s. Hij heeft bladeren in verschillende kleuren tussen wit bont en groen bont. Ook verschillen de bladeren in vorm en grootte. De Carrie pot van Mica  is afkomstig uit Portugal en wordt gemaakt van terracotta klei en met de hand afgewerkt. Hierdoor krijgt hij een rustieke en natuurlijke  uitstraling.
Standplaats: Zet de Dieffenbachia op een warme en lichte plek, maar niet in de directe zon. Zet deze plant op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 18 en 23°C. Dit is een prima plant voor je vloerverwarming.
Waterbehoefte: Houd de grond vochtig, zonder dat de wortels in het water staan. Geef liever regelmatig kleine hoeveelheden water, dan in één keer veel. De Dieffenbachia vraagt om een hoge luchtvochtigheid, besproei regelmatig de bladeren.
Luchtzuiverend: De Dieffenbachia is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: Alle delen van de Dieffenbachia Mars zijn zeer giftig. Let op met jonge kinderen en huisdieren, Eén hap van een Dieffenbachia blad is pijnlijk, maar kan zelfs tot tijdelijke verlamming leiden.
Plantada-tip: De Dieffenbachia groeit een beetje naar het licht toe. Draai regelmatig de plant een kwartslag, zo blijft hij recht groeien.

Deze Dieffenbachia Mars komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu