1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Zamioculcas Zamiifolia (ZZ-plant) in pot Elho Brussels wit 90 cm

Zamioculcas Zamiifolia (ZZ-plant) in pot Elho Brussels wit 90 cm

37.99

De Zamioculcas Zamiifolia (ZZ-plant) is niet alleen makkelijk maar ook oersterk!

Hoogte: 90 cm
Potmaat: Ø 22 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Zamioculcas Zamiifolia (ZZ-plant) heeft glanzende, leerachtige bladeren aan gladde stengels. Ze groeien zo aan de takken dat ze een beetje op veren lijken. Het is een echte jungle plant, maar wel met eigenschappen van een vetplant.
Verzorging: Zeer makkelijk.
Standplaats: Geschikt voor alle woonruimten. Deze plant kan je echt overal in huis neerzetten, in lichte of donkere ruimtes. Ook droge lucht is geen probleem voor deze plant. Ideale temperatuur is tussen de 18–22ºC.
Waterbehoefte: De Zamioculcas heeft weinig water nodig. De plant slaat het water op in de stam en de wortels, Geef regelmatig water, de kluit mag tussen gietbeurten door een beetje uitdrogen. Wil je het helemaal makkelijk hebben,  dompel de plant dan éénmaal per twee maanden onder in water en laat hem daarna goed uitlekken. Het enige waar Zamioculcas niet tegen kan is een voetbad.
Giftig: De Zamioculcas is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: De Zamioculcas groeit een beetje naar het licht toe. Draai regelmatig de plant een kwartslag, zo blijft hij recht groeien.
Sierpot: Elho Brussels Rond wit met een matte finish heeft een tijdloos design en past in elk interieur. De pot is gemaakt van gerecycled plastic, met eigen windenergie en ook nog eens 100% recyclebaar. Deze pot is ook 100% waterdicht.

Deze Zamioculcas komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu