1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Spathiphyllum “Vivaldi” (Lepelplant) in Mica pot Carrie grijs 60 cm

Spathiphyllum “Vivaldi” (Lepelplant) in Mica pot Carrie grijs 60 cm

30.25

Deze decoratieve Spathipyllum Vivaldi heeft mooie witte schutbladeren.

Hoogte: 60 cm
Potmaat: Ø 18 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Spathiphyllum Vivaldi (Lepelplant) heeft groene bladeren met aan de onderkant zichtbare nerven. De bladeren zijn kleiner en smaller dan de Lauretta. Hij heeft opvallende grote witte bloemen en schutbladeren. De Spathiphyllum produceert vooral ’s nachts zuurstof, een ideale plant voor op de slaapkamer. De Carrie pot van Mica is afkomstig uit Portugal en wordt gemaakt van terracotta klei en met de hand afgewerkt. Hierdoor krijgt hij een rustieke en natuurlijke uitstraling.
Standplaats: Zet de plant op een lichte plek (halfschaduw). Maar vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur ligt tussen de 15-23C°.
Waterbehoefte: Geef deze plant regelmatig een klein beetje water, zodat de grond altijd licht vochtig is. Deze plant mag met zijn wortels in een laagje water staan.
Luchtzuiverend: De Spathiphyllum is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren
Giftig: Deze Spathiphyllum Vivaldi is licht giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Een bloem hoort wit te zijn. Wordt een bloem groen of bruin, snij deze dan zo laag mogelijk af. Zo kan de plant energie stoppen in nieuwe bloemen en fris blad.

Deze Spathiphylium Vivaldi komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu