1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Scindapsus (Epipremnum) met mosstok 50 cm

Scindapsus (Epipremnum) met mosstok 50 cm

22.99

Deze Scindapsus is een zeer populaire hang-/klimplant. Deze plant slingert zich handig om de bijgeleverde mosstok.

Hoogte: ±50 cm
Potmaat: Ø 15 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Scindapsus (Epipremnum) heeft grote groene bladeren met een mooie bladtekening. De bladeren zijn bont (geel) gekleurd en hartvormig. De Scindapsus kan je laten hangen of laten klimmen. Een stoere kamerplant en gekweekt op een mosstok.
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Zet de plant op een lichte plek, vermijd direct zonlicht. Zet de plant op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 18 -25°C.
Waterbehoefte: De grond van de Scindapsus altijd licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten). Potgrond mag niet uitdrogen.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Luchtzuiverend: Alle planten zetten CO2 om in zuurstof, maar niet alle planten kunnen de lucht zuiveren in je huis. Deze plant kan een deel van de schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren, beter dan veel andere planten dat kunnen.
Giftig: De Scindapsus is niet giftig voor mensen, maar huisdieren kunnen er gevoelig voor zijn.

Deze Scindapsus komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu