1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Scindapsus met mosstok in pot zwart 120 cm

Scindapsus met mosstok in pot zwart 120 cm

45.95

Deze Scindapsus is een populaire hang- en klimplant. Deze plant slingert zich handig om de bijgeleverde mosstok. In een moderne en tijdloze zwarte pot van Elho.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 120 cm

 

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Scindapsus staat ook wel bekend als Epipremnum (of andersom). Deze Scindapsus heeft hartvormig glanzende bladeren. De dikke bladeren zijn groen met gele vlekken. Het leuke aan de Epipremnum is, dat hij slierten maakt waar de bladeren aan zitten. Daardoor kan je de plant laten klimmen langs een stam, muur of laten hangen als een hangplant. Worden de ranken te lang, dan kunnen ze gewoon worden afgeknipt. De Scindapsus is een relatief makkelijk plant en staat ook in de top 10 van de meest luchtzuiverende planten. Deze tropische kamerplant.en zorgen door hun uitstekende luchtzuiverende eigenschappen, voor een goed en gezond binnenklimaat Ook staat hij bekend als geluksplant die zijn eigenaar helpt geld en fortuin te krijgen. .
Standplaats: De Scindapsus is een kamerplant die het liefst op een plek staat met veel licht of halfschaduw, maar hij kan alleen niet tegen te veel direct zonlicht. Deze tropische plant houdt van warmte en kan niet goed tegen kou. Een temperatuur tussen de 18 en 25 graden is ideaal. Zorg er ook voor dat hij niet op de tocht staat.
Water: Zorg ervoor dat je de potgrond altijd licht vochtig houdt, zonder dat er water onder in de pot blijft staan. Geef daarom de plant regelmatig kleine beetjes water, maar de grond mag niet uitdrogen. Regelmatig met water besproeien.
Giftig: Der Scindapsus-Epipremnum staat over het algemeen niet bekend als giftig voor mensen, maar voor dieren is de plant wel licht giftig bij inname.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu