1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Sansevieria Cylindrica Straight in pot soap 70 cm

Sansevieria Cylindrica Straight in pot soap 70 cm

31.95

De Sansevieria Cylindrica Straight is een onverwoestbare krachtpatser. Deze Sansevieria heeft dikke, rechtopstaande cilindrische bladeren. In een moderne en tijdloze sierpot van Elho Brussels soap.

Feel Green label
Sterk Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 70 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

De Sansevieria Cylindrica Straight is een trendy plant die zowel geschikt is als kamerplant en kantoorplant. In tegenstelling tot de meeste Sansevieria soorten heeft de Sansevieria Cylindrica stengels in plaats van brede bladen.De Sansevieria Cylindrica past door haar opvallende decoratieve uiterlijk uitstekend in een modern interieur. Deze plant is extreem makkelijk te verzorgen. Deze Sansevieria is ook een van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. In tegenstelling tot de meeste planten, doet de Sansevieria dit voornamelijk ’s nachts. Perfecte plant voor in de slaapkamer.
Standplaats: De Sansevieria Cylindrica Straight doet niet heel moeilijk over zijn standplaats. Zet deze plant in de schaduw of op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Op een lichte plek blijft het blad het mooiste, maar hij blijft het ook goed doen tot zo’n 4 meter de kamer in. Nog donkerder overleeft hij ook moeiteloos, maar hij wordt dan wel minder mooi. Centrale verwarming? Geen probleem.
Water: Omdat deze Sansevieria Cylindrica Straight water kan vasthouden is de waterbehoefte klein. Geef de Sansevieria maar weinig water, de aarde moet goed zijn opgedroogd, voordat er weer water gegeven wordt. Bij teveel water kunnen de wortels van de Sansevieria gaan rotten en zal de plant doodgaan. Beter is het ook om steeds een klein beetje water te geven, in plaats van één keer heel veel. Bij twijfel is het beter om de Sansevieria geen water te geven. Geef in de zomer ongeveer 1 x per 2 weken water en ’s winters kan je hem gerust 6 weken geen water geven. In elk geval pas weer op het moment dat de bovenste laag van de aarde droog aanvoelt.
Giftig: De Sansevieria Cylindrica Straight is licht giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.

 

 

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu