1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Polyscias Hawaiiana Ming (Aralia) vertakt 95 cm

Polyscias Hawaiiana Ming (Aralia) vertakt 95 cm

35.49

De fijne bladeren van deze Polyscias Hawaiiana Ming groeien over de gehele tak. Het lijkt wel een struik!

Feel Green label
Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 21 cm
Hoogte: +/- 95 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Polyscias Hawaiiana Ming (Aralia) is beter bekend als de Kamerboom. Deze opvallende kamerplant heeft veel takken met dunne bladeren. De Ming kenmerkt zich door zijn fijne, kleine en spits gekrulde bladeren. Deze kamerplant stelt wel wat eisen aan zijn omgeving en verzorging en is dus minder geschikt voor op kantoor. Maar met de juiste verzorging kan deze prachtige plant echt uitgroeien tot een boom in jouw woonkamer. De Polyscias Hawaiiana Ming is een echte mooie eyecatcher!
Standplaats: De Polyscias Hawaiiana Ming doet het goed in de schaduw maar ook op een lichte standplaats, zonder direct zonlicht. Hij is perfect voor ieder schaduwrijke plek in huis. De Polyscias is ook een plant die niet graag van standplaats verandert, laat de plant even wennen aan een nieuwe locatie. Ook kan hij absoluut niet tegen tocht en kou.
Water: De Polyscias Hawaiiana Ming vindt het fijn om in vochtige aarde te staan. Geef daarom regelmatig een klein scheutje water. Liever kleine beetjes dan in één keer heel veel water. De grond mag vochtig aan blijven voelen, maar niet te nat. De Aralia is een kamerplant die een hoge luchtvochtigheid waardeert. De kamerplant geregeld sproeien is goed voor de luchtvochtigheid en gelijk ook voor de gezondheid van de kamerplant.
Giftig: De Polyscias Hawaiiana Ming is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company.  Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu