1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Krulvaren 40 cm

Krulvaren 40 cm

22.95

Deze Krulvaren heeft een weelderige bos bladeren met een felgroene kleur.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Nephrolepis Exaltata “Green Lady” is de meest voorkomende Krulvaren in onze huiskamers. Dat komt door het rijke, gekrulde en geveerde blad. Het blad overhangt sierlijk en is heldergroen van kleur. Deze Krulvaren blijft trouwens het hele jaar door groen. De Krulvaren heeft een enorm goede luchtzuiverende werking, Hij haalt vuile stoffen uit de lucht en zet die om in zuurstof. Je haalt met deze mooie Krulvaren dus ook nog eens gezonde lucht in huis. De Krulvaren is een kamerplant die niet mag ontbreken bij jouw thuis. De Krulvaren leent zich ook goed als hangplant.
Standplaats: De Krulvaren doet het goed op een lichte/zonnige plek, maar zet hem niet in direct zonlicht. Maar ook in de wat donkere hoeken van je woonkamer kan deze krulvaren prima staan. Zodra de Krulvaren teveel licht krijgt zal het blad geel worden en de plant verkleuren. Ook een  goede plek voor een Krulvaren is de badkamer, omdat daar de luchtvochtigheid hoog is.
Water: Zoals alle Varens houdt ook de Krulvaren van veel water. Zorg dat de potgrond altijd vochtig is, Maar zonder dat er onder in de pot een laagje water blijft staan. Probeer water aan de zijkant te geven en niet in het midden, anders krijgt hij een kaal hart. Verwen de Krulvaren ook regelmatig met de plantenspuit.
Giftig: De Krulvaren is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu