1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Calathea Network (Pauwenplant) in Mica pot Carrie grijs 50 cm

Calathea Network (Pauwenplant) in Mica pot Carrie grijs 50 cm

35.75

De Calathea Network heeft een mooi geblokt motief op zijn bladeren.

Hoogte: 50 cm
Potmaat: Ø 18 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze aparte Calathea Network (Pauwenplant) heeft prachtige frisgroene bladeren. De bladeren hebben een prachtig mozaïek met groene en gele streepjes en hoekjes. Maar de Calathea heeft nog een bijzondere eigenschap: hij heeft een dag- en nacht ritme. Zodra het ochtendlicht in de kamer valt, spreiden de bladeren zich om het licht op te vangen en ’s avonds sluiten ze zich weer.
Verzorging: Moeilijk.
Standplaats: De Calathea heeft graag een warme halfschaduw plek, maar wil zeker niet in de directe zon. Ideale temperatuur is tussen de 15-23ºC.
Waterbehoefte: Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, zonder dat de wortels in het water staan. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Potgrond mag niet uitdrogen. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei regelmatig de bladeren.
Luchtzuiverend: De Calathea Network is een sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig:
De Calathea Network is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: Zet de plant op een tochtvrije plek.
Sierpot: De mooie grijze Carrie pot uit de collectie van Mica is afkomstig uit Portugal en wordt 100% handgemaakt door authentieke pottenbakkers. De pot heeft een subtiele, natuurlijke structuur. Elke pot is uniek!

Deze Calathea Network komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google waardering
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu