1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Aglaonema Silverbay + Keylime – 2 stuks

Aglaonema Silverbay + Keylime – 2 stuks

53.90 39.95

Met deze set Aglaonema’s haal je niet alleen de makkelijkste, maar ook nog eens één van de mooiste kamerplanten in huis! Met hun unieke grote gekleurde bladeren zijn deze planten een lust voor het oog.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 50 en 65 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze combi-set van de Aglaonema Silverbay en Aglaonema Keylime passen in ieder interieur. De bladeren hebben unieke patronen en kleuren. Het zijn mooie kamerplanten die ook makkelijk in onderhoud zijn. Deze tropische kamerplanten zijn ook nog eens extra luchtzuiverend en dragen bij aan een gezonder binnenklimaat. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: Geen enkele plant doet het zo goed op donkere plekken als deze twee Aglaonema’s. Ze zijn heel geschikt voor donkere plaatsen, zoals bijvoorbeeld de badkamer. Direct zonlicht stellen ze niet zo op prijs. Staan ze te licht dan zullen de bladeren ook lichter worden, verplaats de plant dan naar een schaduwrijke plek. Ook op kantoren zien we deze planten steeds vaker. De Aglaonema heeft een hoge luchtvochtigheid nodig. Ze houden ook niet zo van tocht.
Water: De Aglaonema Silverbay en Aglaonema Keylime hebben niet heel veel water nodig, maar houd de grond wat vochtig voor het beste resultaat. Als de grond licht vochtig tot droog aan voelt mag je de plant weer water geven. Deze planten hebben weinig moeite met wat meer of minder water, zolang de wortels maar niet in het water staan.Tijdens de groei periode van maart t/m september mag je iets meer water geven Om de planten in conditie te houden mag je ze ook regelmatig sproeien.
Giftig: De Aglaonema Silverbay en Aglaonema Keylime zijn licht giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company.  Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu