1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Aglaonema B.J. Freedman + Keylime mix 55 cm – 2 stuks

Aglaonema B.J. Freedman + Keylime mix 55 cm – 2 stuks

39.49

Uitverkocht

Deze Aglaonema Freedman en Key Lime zijn niet alleen de makkelijkste, maar ook nog eens één van de mooiste kamerplanten.

Hoogte: 55 cm
Potmaat: Ø 17 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Aglaonema Key Lime heeft donkergroene bladeren met lichtgroene nerven. De Aglaonema B.J.Freedman heeft een licht groen smal blad met een donker groene rand. Naast het prachtige uiterlijk, is deze Aglaonema set super gemakkelijk.
Standplaats: De Aglaonema is geschikt voor een donkere standplaats, maar wil wel enkele uren per dag daglicht. Dit licht heeft de plant nodig om te groeien.
Waterbehoefte: Houd de potgrond van de Aglaonema steeds licht vochtig, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat.
Luchtzuiverend: De Aglaonema is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Aglaonema is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Besproei de Aglaonema twee keer per week, dit is goed voor de luchtvochtigheid en verkleint de kans op spint.

Deze Aglaonema komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu