1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Aglaonema B.J. Freedman in pot wit 55 cm

Aglaonema B.J. Freedman in pot wit 55 cm

30.95

De Aglaonema Feedman is een sterke luchtzuiverende bladplant met een schitterende tekening van het blad. In een moderne en tijdloze pot van Elho Brussels wit.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 55 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

De Aglaonema is niet alleen de makkelijkste, maar ook nog eens één van de mooiste kamerplanten. De Aglaonema heeft bovendien een zeer luchtzuiverende werking en draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat. De smallere bladeren van de Aglaonema Freedman kenmerken zich door een zilvergrijs gekleurd patroon. Het is een mooie kamerplant die in ieder interieur past en makkelijk te onderhouden is.
Standplaats: De Aglaonema Freedman vindt een donker plekje helemaal goed. Zet de Aglaonema nooit in de volle zon, staat hij te licht dan zullen de bladeren ook lichter worden. Verplaats dan de plant naar een schaduwrijke plek. Je zal zien dat de kleur weer terug komt in het blad. Een geschikte plant voor badkamer of slaapkamer
Water:
De Aglaonema Freedman heeft niet veel water nodig, als de grond licht vochtig tot droog aan voelt mag je de plant pas weer water geven. Deze plant heeft dus weinig problemen met wat meer of minder water, zolang de wortels maar niet in het water staan. Bij twijfel is het verstandig om een keer over te slaan met water geven. Geef het water niet op één plek, maar giet het water uit rondom de kluit. Deze plant is voor beginnende plantenliefhebbers een echte aanwinst en is hierdoor ook ideaal als kantoorplant.
Giftig: De Aglaonema Freedman is licht giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu