1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Cycas Revoluta 65 cm

Cycas Revoluta 65 cm

27.95

Uitverkocht

De Cycas Revoluta zorgt voor een tropische sfeer in huis of terras. Het is een plant voor het leven!

Feel Green label
Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm

Hoogte: +/- 65 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Cycas Revoluta is een plant dat veel weg heeft van een palm, maar de Cycas behoort eigenlijk tot de varens. De Cycas wordt ook wel Sagopalm, Vredespalm of Varenpalm genoemd. Het is een sterke palmachtige varen met fijn glanzend geveerd blad. De plant maakt lange bladeren die zich, zoals bij de varen ontrollen. De sierlijke bladeren die smal uitlopen, zijn in het begin wat zacht, maar later worden de bladeren hard en stevig. Deze plant is ook nog eens heel gemakkelijk in de verzorging en het mooie is dat de Cycas bij een goede verzorging heel oud kan worden. zo oud zelfs dat hij meerdere generaties kan overleven. De Cycas groeit erg langzaam en hij was lange tijd behoorlijk duur in de aanschaf. Goedkoop zijn ze nog steeds niet, maar bij Plantada koop je deze plant voor een zeer scherpe prijs. Deze plant doet het mooi in de huiskamer, maar ook zomers op het terras is het een juweeltje! De bladeren van de Cycas Revoluta niet teveel aanraken, anders worden ze bruin. Tip: Deze plant hebben we ook als Plantada deal!
Standplaats: De Cycas vindt het fijn om in voldoende licht te staan. Geef deze plant dus een fijn plekje in de buurt van een raam, maar hij doet het ook goed in de halfschaduw. De Cycas kan van medio mei tot oktober op het terras staan.
Water: De Cycas verbruikt weinig water. De wortels zijn gevoelig voor te veel water en het is daarom van belang dat de grond uitdroogt, voordat je de plant weer water geeft. Check of de plant water nodig heeft,  steek je je vinger even in de aarde. Is de grond droog bij de wortels, is het tijd om de Cycas Revoluta weer water te geven!
Giftig: De Cycas Revoluta is licht giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu