1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ctenanthe Burle Marxii (Gebedsplant) op water in bolglas 30 cm

Ctenanthe Burle Marxii (Gebedsplant) op water in bolglas 30 cm

25.95

Hydroponie, een nieuwe trend. Laat je plant op water groeien. Bij deze Ctenanthe in glas moet je alleen af en toe het water verversen.

Hoogte: 30 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Ctenanthe Burle Marxii (Gebedsplant) heeft gestreepte bladeren met een opvallende paarse onderkant. Deze plant is zeer populair door zijn vele kleuren en zijn bladtekening. De Ctenanthe Burle Marxii is familie van de Calathea en heeft ook een dag- en nacht ritme. De Ctenenthe Burle Marxii op water noemen we hydroponie. Bij deze nieuwe trend van groen in huis, draait het om planten die hun voedingsstoffen uit water halen. Wat dan onder water ontstaat is fascinerend om te zien.
Verzorging: Zeer makkelijk.
Verzorgingstips: Een laagje lauw (kraan)water met een druppeltje plantenvoeding of  bronwater is alles wat deze plant nodig heeft. Het water kun je het beste elke twee weken verversen, wel zo fris. Dit kun je simpelweg doen door het oude water weg te gooien, het glas en de wortels af te spoelen en vervolgens nieuw water in het glas te schenken. Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam!
Standplaats: De Ctenenthe Burle Marxii houdt van (half)schaduw en zeker van directe zon.  Ideale temperatuur is tussen de 15-23°C.
Luchtzuiverend: De Ctenanthe Burle Marxii is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Ctenanthe is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: Zet de plant op een tochtvrije plek.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Ctenantje Burle Marxii komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google waardering
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu