1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ctenanthe Burle Marxii op water in bolglas 30 cm

Ctenanthe Burle Marxii op water in bolglas 30 cm

25.49

Hydroponie, een nieuwe trend. Laat je plant op water groeien. Bij deze Ctenanthe in glas moet je alleen af en toe het water verversen.

Hoogte: 30 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Ctenanthe Burle Marxii heeft een opvallend gestreept blad, de onderkant is paars van kleur. De Burle Marxii is een populaire kamerplant mede door zijn kleuren en prachtige bladtekeningen. Maar de Ctenanthe heeft nog een bijzondere eigenschap: Sssst..…hoor je het geritsel?
Standplaats: Zet de Ctenanthe op een lichte plek, maar niet in de felle zon
Verzorgingstips: Een laagje lauw (kraan)water voor de wortels is alles wat deze plant nodig heeft. Het water kun je het beste elke twee weken verversen, wel zo fris. Dit kun je simpelweg doen door het oude water weg te gooien, het glas en de wortels af te spoelen en vervolgens nieuw water in het glas te schenken. Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam!
Luchtzuiverend: De Ctenanthe is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Ctenanthe Burle Marxii is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Ctenanthe Burle Marxii komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu