1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ctenanthe Burle Marxii (Gebedsplant) 30 cm

Ctenanthe Burle Marxii (Gebedsplant) 30 cm

18.45

Uitverkocht

Het blad van deze populaire Ctenanthe Burle Marxii heeft een prachtige bladtekening met een paarse onderkant.

Hoogte: 30 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Ctenanthe Burle Marxii (Gebedsplant) heeft gestreepte bladeren met een opvallende paarse onderkant. Deze plant is zeer populair door zijn vele kleuren en prachtige bladtekening. De Ctenanthe  is familie van de Calathea en heeft ook een dag- en nacht ritme. Zodra het ochtendlicht in de kamer valt, spreiden de bladeren zich om het licht op te vangen en ’s avonds sluiten ze zich weer.
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: De Ctenanthe Burle Marxii houdt van een lichte- tot halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Zet de plant ook op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 15-23°C.
Waterbehoefte: Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, zonder dat de wortels in het water staan. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Potgrond mag niet uitdrogen.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Ctenanthe is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!
Plantada-tip:  Als deze plant eenmaal een plekje heeft gevonden, daarna liever niet meer verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie.

Deze Ctenanthe Burle Marxii komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu