1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ctenanthe Burle Marxii (Gebedsplant) 30 cm

Ctenanthe Burle Marxii (Gebedsplant) 30 cm

18.25

Deze populaire Ctenanthe Burle Marxii heeft mooi gestreepe blad met paarse onderkant.

Hoogte: 30 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Ctenanthe Burle Marxii (Gebedsplant) heeft mooie gestreepte bladeren met een opvallende paarse onderkant. Deze plant is zeer populair door zijn vele kleuren en zijn bladtekeningen. De Ctenanthe Burle Marxii is familie van de Calathea en heeft ook een dag- en nacht ritme. Zodra het ochtendlicht in de kamer valt, spreiden de bladeren zich om het licht op te vangen en ’s avonds sluiten ze zich weer. Sssst…hoor je het geritsel?
Standplaats: De Ctenenthe Burle Marxii houdt van schaduw. Deze plant staat graag op een (half)schaduw plek, zeker niet in de directe zon. Een geschikte plant voor de badkamer. Ideale temperatuur is tussen de 15-23°C.
Waterbehoefte: Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, zonder dat de wortels in het water staan.  Potgrond mag niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. De Ctenanthe houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei de bladeren regelmatig.
Luchtzuiverend: De Ctenanthe Burle Marxii is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Ctenanthe is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: Deze plant niet in een tochtige ruimte plaatsen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Ctenantje Burle Marxii komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu