1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Croton Tamara in hoge pot 150 cm

Croton Tamara in hoge pot 150 cm

185.95

 

Deze bonte Croton Tamara heeft groene bladeren met wit en geel. In een sierpot Elho pure beads balanced beige. Haal  een eye-catcher in huis!.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 27 cm

Hoogte: +/- 150 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Van de Croton, ook wel de Codieaum Variegatum, is de Croton Tamara een unieke soort. Deze Tamara valt op door de wat kleinere, licht gekrulde bladeren. De bladeren van deze kamerplant hebben wit en geel tinten met afwisseling van groene kleuren. Doordat de bladeren vooral veel lichter zijn dan bij de meeste andere planten, is het een plant die snel opvalt. Deze aparte bladeren maken van de Tamara een echte blikvanger. Deze plant wordt geleverd in een hoge pot van 65 cm uit de Elho pure beads collectie, rond, zacht en organisch design. Style je interieur en tuin met de prachtige ronde, zachte vormen uit de beads collectie. De pot is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor hij in de volle zon geplaatst kan worden zonder dat de kleuren vervagen. De bloempot is makkelijk te verplaatsen omdat hij licht in gewicht is. Gemaakt met liefde voor de natuur, met eigen windenergie, 100% recyclebaar. Geniet van de prachtige kleuren.
Standplaats: De beste standplaats voor de Croton Tamara is een plek met indirect licht. De plant kan niet tegen volle zon, maar heeft wel licht nodig om de mooie kleuren te kunnen behouden. De Croton heeft minimaal 5 uur zonlicht per dag nodig. Hoe meer licht de Croton Tamara krijgt, hoe witter de bladeren worden. Bij te veel schaduw verliest de plant haar tekening en zal er geen vers blad worden aangemaakt en kan de plant zijn blad laten vallen.
Water: De Croton Tamara geef je water als de aarde droog aanvoelt. Regelmatig kleine hoeveelheden water is beter dan in een keer heel veel. Door een vinger in de grond te steken is de vochtigheid goed te bepalen. Ook kan deze Croton niet goed tegen een lage luchtvochtigheid, regelmatig even sproeien kan een goeie oplossing zijn.
Giftig: De Croton Tamara is giftig.
PostNL Extra@Home: Dit product wordt geleverd op afspraak door PostNL Extra@Home. Nadat de afspraak gemaakt is levert de bezorger het product bij jou over de drempel op de juiste plaats in huis. Sta de plant éénmaal op de juiste plek, dan wordt het verpakkingsmateriaal mee terug genomen zodat je nergens omkijken naar hebt!

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu