1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Croton Petra in hoge pot 160 cm

Croton Petra in hoge pot 160 cm

185.95

Deze bonte Croton Petra heeft felgekleurde bladeren.n fleurt  In een sierpot Elho pure beads pebble pink. Deze plant fleurt je woonkamer helemaal op!

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 27 cm

Hoogte: +/- 160 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Van de Croton, ook wel de Codieaum Variegatum, is de Petra de meest bekende. De Croton Petra  is is een prachtige kamerplant en heeft van nature de meest verschillende felgekleurde bladeren. Meestal begint het blad als een normaal groen/ donkergroen blad, waarna het uitgroeit en verkleurt. Het blad varieert van lichtgroen met lichte bladtekening tot donkergroen met rode bladtekening. Deze aparte bladeren maken van de Petra een echte blikvanger. Het mooie aan de Petra is ook dat de bladnerf in dezelfde kleur is als het blad, alleen dan wat feller van kleur. Deze plant wordt geleverd in een hoge pot van 65 cm uit de Elho pure beads collectie, rond, zacht en organisch design. Style je interieur en tuin met de prachtige ronde, zachte vormen uit de beads collectie.De pot is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor hij in de volle zon geplaatst kan worden zonder dat de kleuren vervagen. De bloempot is makkelijk te verplaatsen omdat hij licht in gewicht is. Gemaakt met liefde voor de natuur, met eigen windenergie, 100% recyclebaar. Geniet van de prachtige kleuren.
Standplaats: De beste standplaats voor Croton Petra is een plek met indirect licht. De plant kan niet tegen volle zon, maar heeft wel licht nodig om de mooie kleuren te kunnen houden.De Croton heeft minimaal 5 uur zonlicht per dag nodig. Bij te veel schaduw verliest de plant haar tekening en zal er geen vers blad worden aangemaakt en kan de plant zijn blad laten vallen.
Water: De Croton Petra geef je water als de aarde droog aanvoelt. Regelmatig kleine hoeveelheden water is beter dan in een keer heel veel. Door een vinger in de grond te steken is de vochtigheid goed te bepalen. Ook kan deze Croton niet goed tegen een lage luchtvochtigheid, regelmatig even sproeien kan een goeie oplossing zijn.
Giftig: De Croton Petra is giftig.
PostNL Extra@Home: Dit product wordt geleverd op afspraak door PostNL Extra@Home. Nadat de afspraak gemaakt is levert de bezorger het product bij jou over de drempel op de juiste plaats in huis. Sta de plant éénmaal op de juiste plek, dan wordt het verpakkingsmateriaal mee terug genomen zodat je nergens omkijken naar hebt!


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu