1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Cordyline Mambo in pot zwart – 60 cm

Cordyline Mambo in pot zwart – 60 cm

29.49

Deze Cordyline Mambo (Geluksplant) valt op door zijn donkerrode bladeren. De randen van de bladeren geven bijna licht in het donker. In een moderne en tijdloze pot van Elho Brussels zwart.

Feel Greenlabel
Potmaat: Ø 19 cm
Hoogte: +/- 60 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Cordyline Mambo toef (3 stekken in een pot) is een plant die de laatste jaren steeds meer gebruikt wordt als kamerplant. De Mambo is een zeer populaire kamerplant vanwege zijn aantrekkelijke exotische bladeren en donkerrode kleur. Deze geluksplant is afkomstig uit Nieuw Zeeland en Australië. De Cordyline behoort tot de familie Asparagaceae waar ook Dracaena en Yucca bij horen. De mooi rood gekleurde bladeren veranderen elke ruimte in een tropische paradijs.
Standplaats: Ze de Cordyline Mambo op een lichte plaats, maar zonder direct zonlicht. Direct zonlicht zal zorgen voor verkleuringen van het blad en afnames van de sierwaarde
Water: De Cordyline verlangt steeds licht vochtige grond. Voorkom dat de wortels in een laagje water staan, want dit kan wortelrot veroorzaken. Geef in de winter minder water, maar laat de kluit niet uitdrogen. De Cordyline houdt ook van een hoge luchtvochtigheid.
Giftig: De Cordyline Mambo is giftig
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu