1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Druif en Rode Aalbes plant 55 cm – 2 stuks

Druif en Rode Aalbes plant 55 cm – 2 stuks

28.95

Deze combi bestaat uit de Druif en Aalbes plant. Smullen maar!

Potmaat: Ø 15 cm
Hoogte: +/- 55 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Dit combinatiepakket bestaat uit de “Vitis Bianca”, een zeer goede buitendruif voor in het Nederlands klimaat. Deze is aan te bevelen voor beginners. De druif geeft in de periode juli-augustus eerst onopvallende trosjes bloemen, waarna de druiventrossen zullen vormen. De vruchten zijn geel van kleur, zoet, sappig met een goed aroma. Je kan ze direct opeten of gebruiken voor jam, sap of het maken van wijn. Deze druivensoort is winterhard en kan temperaturen tot -20 graden prima aan. En de winterharde rode aalbes Ribes Rubrum “Jonkheer van Tets” met zijn trosvormige bloemen en bessen, die bijen en vlinders lokt. Hij bloeit in april en mei met lichtgroene trosvormige bloemen. Deze rode bes is zelfbestuivend en produceert vroeg in de zomer rijkelijk veel rode eetbare bessen.
Standplaats: De druivenplant heeft veel zon nodig om te kunnen rijpen en houdt van warmte, waardoor een plek op het zuiden ideaal is. Zet de Aalbes op een zonnige plaats, maar zeker niet op een tochtplek. Halfschaduw kan nog net, maar de oogst wordt dan wel minder.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu