1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Haworthia West Jogoo en Agave Shaka Zulu in pot Elho Vibes zijdewit 20 cm – 2 stuks

Haworthia West Jogoo en Agave Shaka Zulu in pot Elho Vibes zijdewit 20 cm – 2 stuks

34.69

Deze mooie mix met de Haworthia West Jogoo en Agave Shaka Zulu zijn sterke vetplanten voor zowel binnen als buiten.

Hoogte: 20 cm
Potmaat: Ø 16 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Haworthia West Jogoo en Agave Shaka Zulu  en de hebben mooie donkergroene vlezige bladeren. Beide planten hebben scherpe punten aan de uiteinden van de bladeren. Het is een leuke combinatie van sterke en stoere vetplanten. Zet de planten op een lichte zonnige plek, ze kunnen zelfs in de volle zon. In de zomer kan deze vetplant ook op een zonnig terras of balkon, maar pas op voor teveel regen! Profiteer van onze Plantada deal!

# Waterbehoefte
Deze vetplanten slaan water op in de bladeren. Je kan deze planten beter af en toe een flinke hoeveelheid water geven en ze dan een langere tijd overslaan. In de winter kunnen deze vetplanten zelfs wel 6 weken zonder water. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot.
# Sproeien
Deze vetplanten kunnen tegen droge en warme lucht. Besproei wel regelmatig, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook het stof van de bladeren.
# Voeding
Er bestaan verschillende soorten plantenvoeding, zo heb je vloeibare voeding, staafjes en korrels. Als wij mogen kiezen, dan gaan wij voor de vloeibare variant. Je mixt dit eenvoudig met het water wat je toch al moet geven. Geef nooit teveel, want dat kan schadelijk zijn voor de kamerplant. Geef de planten in de lente en zomer maandelijks één of twee keer een beetje voeding. Je kan het beste cactusvoeding gebruiken.
# Verpotten
Door het verpotten van een plant ontstaat er meer ruimte om te groeien en heeft de plant de beschikking over nieuwe voedingsstoffen. Omdat deze vetplanten geen snelle groeiers zijn, is verpotten niet vaak nodig. Neem altijd een bloempot die minstens 20% groter is. Is je plant niet toe aan een grotere pot, raden wij wel aan om iedere twee jaar de plant te voorzien van nieuwe potgrond.
# Snoeien
Het zijn geen snelle groeiers, dus snoeien is niet echt nodig. Gele en lelijke bladeren kan je altijd zo dicht mogelijk bij de stam wegknippen of snijden.
# Giftig
Deze veplanten zijn beide giftig, zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
# Luchtzuiverend
Iedere kamerplant zorgt voor extra zuurstof, maar dat wil niet zeggen dat ook alle planten luchtzuiverend zijn. Deze vetplanten hebben geen luchtzuiverende eigenschappen.
# Ziektes en problemen
Een vetplant in een slechte conditie heeft vaker last van ziektes of plagen. De juiste verzorging en standplaats kan al veel verschil maken. Daarom moet je altijd rekening houden met felle zon, teveel water, hoge luchtvochtigheid, warmte, tocht en droge radiatorlucht. Toch een plaag? Om die goed te kunnen bestrijden, moet je eerst weten om welk insect het gaat. Controleer dus regelmatig je plant! Voordat onze planten worden verzonden, worden ze altijd onderworpen aan een kwaliteitscontrole!
# Plantada-tip
Dompel de bodem van deze vetplanten om de zoveel tijd onder water. Wacht tot de grond compleet gevuld is met water en laat de planten daarna goed uitlekken.
# Sierpot
Elho Vibes Fold Rond zijdewit met licht afgeronde vorm en met trendy ribpatroon. De pot is gemaakt van gerecycled plastic, met eigen windenergie en ook nog eens 100% recyclebaar. Deze pot is ook 100% waterdicht.

Deze mix komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu