1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Agave “Shaka Zulu” en Haworthia “West Jogoo” in pot zijdewit 20 cm – 2 stuks

Agave “Shaka Zulu” en Haworthia “West Jogoo” in pot zijdewit 20 cm – 2 stuks

33.95

Deze mooie mix met de Agave “Shaka Zulu” en de Haworthia “West Jogoo” zijn sterke vetplanten voor zowel binnen als buiten.

Hoogte: 20 cm
Potmaat: Ø 16 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Agave “Shaka Zulu” heeft mooie donkergroene vlezige bladeren, die grijs kleuren aan de randen. De bladeren hebben scherpe punten aan de uiteinden. De Haworthia “West Jogoo” heeft ook puntige bladeren en zijn dik en vlezig. Hij heeft een compacte vorm en groeit traag. Deze vetplanten passen echt bij ieder interieur. Daar wordt je toch blij van! In een pot Elho Vibes Fold Rond zijdewit. Profiteer van onze plantada deal.
Standplaats: Zet deze vetplanten op een lichte zonnige plek. In de zomer kan hij ook buiten staan.
Waterbehoefte: Vetplanten hoef je maar heel weinig water te geven.Deze plant slaat zijn water op in zijn blad. Grond mag dus langere tijd uitdrogen tussen de gietbeurten. Een scheutje water één keer per twee weken is voldoende.
Giftig: Het sap van de Agave is giftig, zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen. De Haworthia is niet giftig.
Plantada-tip: Geef water op de aarde, niet op de plant. En pas op voor de scherpe punten aan de uiteinden van de bladeren.

Deze mix komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu