1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Plantenbox groene plantenmix in pot Elho Vibes Fold 30 cm – 4 stuks

Plantenbox groene plantenmix in pot Elho Vibes Fold 30 cm – 4 stuks

34.00

Keuzestress? Met deze hippe planten is je huis in één klap groen.

Hoogte: 40 cm
Potmaat: Ø, 14 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Kan je moeilijk kiezen? Wij hebben nu deze plantenbox voor je! Deze box bestaat uit vier verschillende hippe groene kamerplanten. Deze planten zitten in sierpotten met de kleuren diepblauw, zijdewit, botergeel en delicaat roze. Ze passen perfect in een gezellig, modieus en vriendelijk interieur. Deze plantenbox bestaat uit:
Calathea Rufibarba met die leuke, lange golvende bladeren. Het blad is licht- tot grijsgroen aan de bovenzijde en dieprood aan de onderkant. De Calathea houdt van schaduw zet deze plant op een (half)schaduw plek, zeker niet in de directe zon. Een geschikte plant voor de badkamer. Ideale temperatuur is tussen de 15-23°C. Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, zonder dat de wortels in het water staan. Potgrond mag niet uitdrogen. De Calathea houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei de bladeren regelmatig. De Rufibarba is sterk luchtzuiverend en niet giftig.
Coffea Arabica de “echte” koffieplant uit Ethiopië met zijn mooie glimmende bladeren.  De koffieplant staat graag op een warme en lichte plek. Direct zonlicht kan, maar niet te lang en laat de plant er wel eerst aan wennen. Zorg dat de plant niet op de tocht staat. Ideale temperatuur is tussen 18-21°C. De grond van deze plant altijd licht vochtig houden zonder dat de wortels in het water staan. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Laat de grond niet uitdrogen. De Coffea houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei de plant regelmatig. Deze plant is een licht luchtzuiverende plant en niet giftig.
Dieffenbachia Camilla heeft wit tot lichtgroen blad met een fraaie groene rand. Zet de Dieffenbachia op een warme en lichte plek, maar niet in de directe zon. Zet deze plant op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 18 en 23°C. Houd de grond vochtig, zonder dat de wortels in het water staan. Geef liever regelmatig kleine hoeveelheden water, dan in één keer veel. De Dieffenbachia vraagt om een hoge luchtvochtigheid, besproei regelmatig de bladeren. De Dieffenbachia is sterk luchtzuiverend. en alle delen van de Dieffenbachia Camilla zijn zeer giftig.
Ficus Green Kinky  heeft glanzende groene kleine blaadjes en staat op een korte stam. Zet deze plant op een lichte of halfschaduw plek, maar niet in de volle zon. Wanneer de plant eenmaal op een plekje staat, verplaats hem dan niet meer. Zet de plant ook op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 15-22°C. Hij houdt van veel water, zonder dat hij met zijn wortels in het water staat. Laat de kluit niet uitdrogen. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, regelmatig besproeien. De Ficus is sterk luchtzuiverend en het sap van Ficus Green Kinky is giftig.

Deze planten komen 100% vers van de kweker. Na controle worden ze veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu