1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Koffieplant/Coffea Arabica in Nairobi pot 25 cm

Koffieplant/Coffea Arabica in Nairobi pot 25 cm

26.95

Een echte koffieplant in Nairobi pot! Drink je koffie bij je eigen Arabica-koffieplant.

Met Fair Flora label
Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 25 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Koffieplant (Coffea Arabica) is een echte koffieplant. Het is de meest gebruikte plant voor koffiebonen: zo’n 75-80%. Als de plant het goed doet, dan krijgt je na een jaar of vier mooie witte bloemen. Dat worden na bevruchting de bonen. Verwacht overigens niet dat je thuis koffie kunt gaan oogsten, deze plant is vooral leuk om naar te kijken. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De koffieplant staat graag op een lichte plek. Direct zonlicht kan, maar niet direct na aanschaf: zet de plant steeds iets dichter naar een raam toe.
Waterbehoefte: De grond van deze plant altijd licht vochtig houden zonder dat de wortels in het water staan. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Laat de grond niet uitdrogen. Besproei de plant ook  regelmatig.
Giftig: De Coffea Arabica zelf is niet giftig.
Plantada-tip: Houdt de temperatuur constant.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is te herkennen aan het label “‘I am Fair Flora“. Het is een plant die wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu. Tevens krijgen de kwekers een eerlijk bedrag voor de planten, zo kunnen ze weer investeren in duurzaamheid! Ook ondersteunt Fair Flora goede doelen, dit doen ze door middel van donaties. Volgens mij hoeven wij niks meer te vertellen over Fair Flora. Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Coffea Arabica komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu