1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Clusia Princess 35 cm – 2 stuks

Clusia Princess 35 cm – 2 stuks

21.44

Deze Clusia Princess heeft prachtige stevige leerachtige bladeren. Ze zijn glanzend groen van kleur. Het is dé nieuwste trend en een regelrechte “eyecatcher” voor in je interieur!

Met Fair Flora label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 35 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Clusia Princess heeft een compacte vorm. Het is een relatief klein plantje, maar het is een harde groeier. Deze plant wordt ook wel handtekeningsboom genoemd, omdat je op het blad kunt schrijven door erin te krassen. Het blad blijft hierbij gewoon doorgroeien. De decoratieve en kort gesteelde bladeren staan kruisgewijs. De stam en takken zijn eerst groen, maar na verloop van tijd verhouten ze en veranderen ze in een bruine kleur. Het is een makkelijke kamerplant en is ook nog eens heel sterk luchtzuiverend en draagt dus bij aan een gezonder binnen klimaat. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Clusia Princess doet het overal goed!  Houdt van veel licht, maar geen direct zonlicht. Zet deze plant daarom niet direct voor een raam op het zuiden, want teveel licht zal bruine en gele vlekken veroorzaken op de bladeren. Een donkere plek kan ook goed. Vermijd grote temperatuurschommelingen om bladverlies te voorkomen
Water: De grond van de Clusia Princess dient in de lente en zomer licht vochtig te zijn, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat.  In de winter heeft de Clusia minder water nodig en mag de grond zelfs licht uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan 1 x veel. Besproei de bladeren regelmatig voor het verhogen van de luchtvochtigheid en het behoudt van het mooie glanzende blad.
Giftig: De Clusia Princess is licht giftig.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product.  zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!

 

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu