1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Clusia Rosea Princess (Handtekeningboom) op water in cilinder glas 35 cm

Clusia Rosea Princess (Handtekeningboom) op water in cilinder glas 35 cm

25.95

Hydroponie, een nieuwe trend. Laat je plant op water groeien. Bij deze Clusia in glas moet je alleen af en toe het water verversen.

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Clusia Rosea Princess (Handtekeningboom/Varkensboom) heeft dikke, ovale groene bladeren. Deze plant wordt ook wel Handtekeningboom genoemd, omdat je op het blad kunt schrijven door erin te krassen. Het blad blijft hierbij gewoon doorgroeien! De Clusia op water noemen we hydroponie. Bij deze nieuwe trend van groen in huis, draait het om planten die hun voedingsstoffen uit water halen. Wat dan onder water ontstaat is fascinerend om te zien.
Verzorgingstip: Een laagje lauw (kraan)water met een druppeltje plantenvoeding of  bronwater is alles wat deze plant nodig heeft. Het water kun je het beste elke twee weken verversen, wel zo fris. Dit kun je simpelweg doen door het oude water weg te gooien, het glas en de wortels af te spoelen en vervolgens nieuw water in het glas te schenken. Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam!
Standplaats: Zet de Clusia op een lichte plek of wat meer in de schaduw, maar vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 16-22°C.
Sproeien: De Clusia kan tegen wat drogere lucht. Besproei wel regelmatig, dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Clusia Princess is giftig. Het sap is irriterend en kan leiden tot misselijkheid en braken.Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Fair Flora
Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu. Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!
Plantada-tip
Verplaats de plant niet steeds van een donkere naar lichte standplaats.

Deze Clusia Princess komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu