1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Clusia Rosea “Princess” (Handtekeningboom) op water in cilinder glas 35 cm

Clusia Rosea “Princess” (Handtekeningboom) op water in cilinder glas 35 cm

26.49

Hydroponie, een nieuwe trend. Laat je plant op water groeien. Bij deze Clusia in glas moet je alleen af en toe het water verversen.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm

Hoogte: +/- 35 cm
Fair Flora label

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Clusia Rosea Princess (Handtekeningboom/Varkensboom) heeft leerachtige, ovale groene en glanzende bladeren. De Clusia op water is een middenweg tussen een plant in pot en een boeket in vaas en noemen we hydroponie. Bij deze nieuwe trend van groen in huis, draait het om planten die hun voedingsstoffen uit water halen. Wat dan onder water ontstaat is fascinerend om te zien. En eigenlijk kun je niets fout doen.
Standplaats: Zet de Clusia op een lichte plek, maar niet in de felle zon. Een wat donkere plek kan ook heel goed. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C.
Verzorgingstips: Een laagje lauw (kraan)water voor de wortels is alles wat deze plant nodig heeft. Het water kun je het beste elke twee weken verversen, wel zo fris. Dit kun je simpelweg doen door het oude water weg te gooien, het glas en de wortels af te spoelen en vervolgens nieuw water in het glas te schenken. Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam!
Giftig: De Clusia is licht giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Clusia Princess komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu