1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Clusia Rosea “Princess” op water in cilinderglas + Led 25 cm

Clusia Rosea “Princess” op water in cilinderglas + Led 25 cm

27.99

Uitverkocht

Hydroponie, een nieuwe trend. Laat je plant op water groeien. Bij deze ClusiaPrincess in glasmet Led verlichting moet je alleen af en toe het water verversen.

Hoogte: 25 cm
Potmaat: Ø 19 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Clusia in cilinderglas met Ledverlichting. De Clusia Rosea Princess heeft dikke, ovaal groene bladeren. De stam en takken van deze plant zijn eerst groen, na verloop van tijd verhouten ze en veranderen dan in een bruine kleur. Bij deze nieuwe trend van groen in huis, draait het om planten die hun voedingsstoffen uit water halen. De Ledverlichting zorgt ervoor dat de wortels van de plant helemaal tot zijn recht komen. Dit geeft een mooi effect op de hele plant.
Standplaats: Zet de Clusia het liefst op een lichte plek, maar niet in de felle zon.
Verzorgingstips: Een laagje lauw (kraan)water voor de wortels is alles wat deze plant nodig heeft. Het water kun je het beste elke twee weken verversen, wel zo fris. Dit kun je simpelweg doen door het oude water weg te gooien, het glas en de wortels af te spoelen en vervolgens nieuw water in het glas te schenken. Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam!
Luchtzuiverend: De Clusia Princess is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren
Giftig: De Clusia is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Clusia Rosea Princess komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu