1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Graslelie 40 cm

Graslelie 40 cm

22.95

Van deze bonte kamerplant heb je ‘eeuwig’ plezier: hij blijft maar groeien!

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 40 cm

 

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Chlorophytum Comosum of Graslelie is uitermate geschikt als hangplant maar ook in een staande pot, waar hij sierlijk overheen kan hangen. De Graslelie is een snelle groeier en vermeerderen is ook nog eens eenvoudig. Bij de Graslelie groeien de nieuwe plantjes letterlijk aan de plant zelf. Blad dat lelijk geworden is kan worden weggeknipt. Een makkelijkere plant zal je niet gauw vinden. De Graslelie is ook een zeer luchtzuiverende plant en draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat. Tip: Deze plant hebben we ook als Plantada deal!
Standplaats: Zowel zon (geen volle zon) tot schaduw, de graslelie kan in principe overal staan. Alleen bij teveel licht zal de kleur van de bladeren verbleken en bij te weinig licht zal het wit van het blad nauwelijks meer te zien zijn.
Water: De Graslelie regelmatig water geven. Het liefst staat de graslelie in een licht vochtige grond, maar zorg ervoor dat er geen water onderin de pot blijft staan. Geef in de zomer zo’n 2 á 3 keer in de week en in de winter 1 keer in de week water. De Graslelie is een sterke plant, daarom is het niet erg dat je hem een keertje vergeet. De vlezige wortels zijn namelijk in staat water op te slaan, dat de plant kan gebruiken als het nodig is. Verder raden we aan de Graslelie eens in de week te besproeien met de plantenspuit, zodat de luchtvochtigheid lekker hoog blijft.
Giftig: De Graslelie is niet giftig en daarom en geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company.  Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu