1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Chamaedorea Elegans (Mexicaanse dwergpalm) in terracotta pot 40 cm – 2 stuks

Chamaedorea Elegans (Mexicaanse dwergpalm) in terracotta pot 40 cm – 2 stuks

24.95

De Chamaedorea is een compacte palm uit Mexico.

Hoogte: 40 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Chamaedorea Elegans (Mexicaanse dwergpalm) heeft de typisch veervormige palmbladeren. Het is een klein blijvende palm, die wat meer in de breedte groeit. Hij wordt maximaal  120 cm en is dus ideaal voor wat kleinere ruimtes. Deze dwergpalm is al jaren populair en geeft jouw interieur een groene  en tropische uitstraling. Profiteer van onze Plantada deal!
Verzorging: Normaal.
Standplaats: Deze palmen willen graag veel daglicht, maar vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 15-30°C.
Waterbehoefte: De grond van deze palmen altijd licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Potgrond mag niet uitdrogen.
Sproeien: Deze palmen houden van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze planten regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Luchtzuiverend: Alle planten zetten CO2 om in zuurstof, maar niet alle planten kunnen de lucht zuiveren in je huis. Deze plant kan een deel van de schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren, beter dan veel andere planten dat kunnen.
Giftig: De Mexicaanse dwergpalm is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: De onderste bladeren zullen bruin worden en afsterven. Knip deze weg, er komen aan de bovenkant vanzelf nieuwe bladeren.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Dwergpalm komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu