1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Calathea Triostar in pot zwart 85 cm

Calathea Triostar in pot zwart 85 cm

31.49

Het blad van deze opvallende Calathea Triostar heeft 3 kleuren. Het donkergroene blad is aan de bovenkant roomwit/roze en aan de onderkant rood. Een lust voor het oog. In een moderne en tijdloze pot van Elho Brussels zwart.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 19 cm
Hoogte: +/- 85 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Calathea Triostar “Living plant” is een mooie kamerplant, waarvan het blad drie kleuren heeft! Het donkergroene blad is aan de bovenkant roomwit/roze gestreept en aan de onderkant felrood. De bladeren kunnen wel een lengte van 25 tot 35 cm krijgen. Het is een populaire kamerplant die ook nog eens sterk de lucht zuivert en dus bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat. Wat deze Calathea zo speciaal maakt, is dat hij een dag- en nacht ritme heeft, waardoor de bladeren zich sluiten wanneer het donker wordt en weer openen bij het ochtendlicht. Met deze kleurrijke plant fleurt je interieur helemaal op.
Standplaats:
De Calathea Triostar is niet veeleisend aan zijn standplaats. De Calathea houdt van veel licht maar niet van de felle zon. Deze Calathea Triostar kan prima op een wat schaduwrijke, donkere plek staan. Naast natuurlijk de woonkamer past hij ook perfect in de hal en slaapkamer. Maar wat te denken van de badkamer? In deze vochtige omgeving voelt de Calathea zich helemaal thuis. Calathea kan in de zomer op het terras/balkon worden geplaatst.
Water: Geef de Calathea Triostar weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogt. Pas met water geven op dat er geen overtollig water in de pot blijft staan, Calathea’s kunnen snel last krijgen van wortelrot. Je kan de Calathea daarnaast ook af en toe nog benevelen, zo zorg je voor een hogere luchtvochtigheid.
Giftig: De Calathea Triostar is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company.  Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu