1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Calathea Rufibarba “Elger Grass” (Pauwenplant) in pot Elho Vibes Fold botergeel 45 cm

Calathea Rufibarba “Elger Grass” (Pauwenplant) in pot Elho Vibes Fold botergeel 45 cm

21.49

De Calathea Rufibarba “Elger Grass” is een mooie volle plant. Hij is niet alleen decoratief, maar ook gezond! In een pot Elho Vibes Fold botergeel.

Hoogte: 45 cm
Potmaat: Ø 14 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Calathea Rufibarba “Elger Grass” heeft vele lange en smalle blaadjes met een geribbelde zijkant. Ze zijn glimmend groen, de onderkant is rood/paars en zacht, bijna harig. De Calathea staat ook bekend als living plant: hij heeft een dag- en nacht ritme, de bladeren sluiten zich wanneer het donker wordt en gaan weer open als het in de ochtend weer lichter wordt. Sssst……hoor je het geritsel? Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Calathea houdt van schaduw. Deze plant staat graag op een (half)schaduw plek, zeker niet in de directe zon. Een geschikte plant voor de badkamer. Ideale temperatuur is 15 -23 °C
Waterbehoefte: Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, zonder dat de wortels in het water staan. Potgrond mag niet uitdrogen. De Calathea houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei de bladeren regelmatig.
Luchtzuiverend: De Calathea Rufibarba is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Calathea Rufibarba is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: Deze plant niet in een tochtige ruimte plaatsen.

Deze Calathea komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu