1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Caladium Carolyn Whorton 50 cm

Caladium Carolyn Whorton 50 cm

29.25

Deze unieke Caladium Carolyn Whorton is een decoratieve opvallende plant door haar prachtig gekleurde bladeren.

Hoogte: 50 cm
Potmaat: Ø 15 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Caladiums zijn knolgewassen. Het dunne blad van de Caladium is hartvormig, fijn geaderd en schitterend van kleur. Het blad van deze Caladium Carolyn Whorton is roze met opvallende rode nerven en groene randen. De prachtig gekleurde bladeren zorgen ervoor dat deze plant razend populair is.
Standplaats: De Caladium staat graag op een (half)schaduwplek, zeker niet in de directe zon, want dan kunnen de mooie bladeren verbanden. Zet de plant ook nooit in de buurt van een verwarming. Als het warm genoeg is (minimaal 15 graden) kan hij ook prima buiten staan.
Waterbehoefte: Houd de aarde steeds licht vochtig, maar hij mag niet met zijn wortels in het water staan. Geef elke paar dagen kleine beetjes water, de kluit mag zeker niet uitdrogen. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, sproei regelmatig, maar niet rechtstreeks op de bladeren, maar meer eromheen.
Giftig: De Caladium is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: In de herfst/winter verliest de Caladium zijn bladeren. De Caladium gaat dan in rust, stop met water geven. Haal de knol uit de grond en berg deze droog, donker en vorstvrij op. Plant de knol in het voorjaar in een pot met verse aarde en de plant zal opnieuw gaan groeien.

Deze Caladium komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu