1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Beaucarnea vertakt in pot antraciet 100 cm

Beaucarnea vertakt in pot antraciet 100 cm

69.99

Deze vertakte Beaucarnea “Olifantspoot” is prachtig om te zien en ook nog eens ijzersterk. In een moderne en tijdloze pot van Elho Brussels antraciet.

Feel Green label
Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø  27 cm
Hoogte: +/- 100 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze vertakte Beaucarnea heet ook wel Olifantspoot is zeer decoratief door zijn woeste kruinen. Uit een knol groeien diverse stammen die worden bekroond met vrolijke krullenbollen. Hij groeit langzaam maar gestaag en kan tegen een stootje. De Beaucarnea is afkomstig uit tropische en subtropische gebieden in Azië en Afrika. Deze stijlvolle, makkelijk te verzorgen plant, is 3,5 jaar oud voordat de kleinste variant verkocht wordt. Tip van onze kweker: “zorg dat de bladeren vrij kunnen hangen, want als ze contact maken met een muur, kast of gordijn, kunnen ze bruin worden”. Een makkelijke plant die op veel plaatsen het prima doet. Een echte eyecatcher door zijn bijzondere uiterlijk.
Standplaats :De Beaucarnea is erg makkelijk wat betreft standplaats. De plant kan op een zonnige tot halfschaduw plek staan. Zet hem dus voor een raam op het oosten, westen of noorden, maar niet de hele dag in de volle zon voor een raam op het zuiden. Zet een Beaucarnea in de zomer niet in het directe zonlicht, dan zal hij snel bruine bladeren krijgen. In de zomer kan de plant zelfs buiten staan, mits hij niet in het directe zonlicht staat. Het is belangrijk dat de Beaucarnea niet op een plek staat waar het erg donker is. De groei zal dan stoppen en uiteindelijk kan de plant doodgaan.
Water: De Beaucarnea heeft relatief weinig water nodig. Doordat hij water opslaat in de stam kan de plant zeker in de winter wel enige weken zonder water. Als de stam wat papperig aanvoelt, heb je al een tijdje te veel water gegeven. Geef dus steeds matig water. Bij twijfel geen water geven! Geef pas weer water als de grond droog aanvoelt. Een keertje vergeten water te geven is niet erg. In de knol en stronk slaat de plant water op, om in drogere periodes te kunnen overleven.
Giftig: De Beaucarnea is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company.  Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu