1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Asplenium Parvati 50 cm

Asplenium Parvati 50 cm

24.45

Deze Asplenium Parvati is een fijne, aparte luchtzuiverende Varen met een heel klein blaadje. Een plant die zich op veel plekken thuis voelt.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Asplenium Parvati “Moedervären of Streepvaren” is een fijne, aparte Varen met een heel leuk klein blaadje. Het blad is diepgroen, glimt een beetje en voelt stevig aan. Knip verkleurde bladeren weg, zo blijft hij gezond. Met een potmaat van maar liefst een doorsnede van 24 cm. Met deze grote Parvati Varen haal je de natuur in huis! Een varen die zich op veel plekken thuis voelt.
Standplaats: Deze Asplernium Parvati Varen is geschikt voor een iets donkere standplaats in huis. Zet een varen nooit in de volle zon, een plek verder van het raam is beter geschikt. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de plant geen licht nodig heeft. Deze Varen is ook prima geschikt voor in de badkamer.
Water: Net als de meeste varens heeft de Asplenium Parvati veel water nodig. Zorg er voor dat deze plant licht vochtig blijft, maar let op dat er geen water onder in de pot blijft zitten. De wortels zullen dan gaan rotten.
Giftig: De Asplenium Parvati is licht giftig.

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu