1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Asplenium Parvati 40 cm

Asplenium Parvati 40 cm

23.95

De Asplenium Parvati is een fijne, aparte luchtzuiverende Varen met een heel klein blaadje. Met deze set haal je de natuur in huis!

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Asplenium Parvati “Vogelnestvaren of Streepvaren” is een fijne, aparte Varen met een heel leuk klein blaadje. Het blad is diepgroen, glimt een beetje en voelt stevig aan. Knip verkleurde bladeren weg, zo blijft hij gezond. Een varen die zich op veel plekken thuis voelt. Met deze set haal je de natuur in huis! Tip: Deze plant hebben we ook als Plantada deal!
Standplaats: Deze Asplernium Parvati Varen is geschikt voor een iets donkere standplaats in huis. Zet een varen nooit in de volle zon, een plek verder van het raam is beter. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de plant geen licht nodig heeft. Deze Varen is ook prima geschikt voor in de badkamer.
Water: Net als de meeste varens heeft de Asplenium Parvati veel water nodig. Zorg er voor dat deze plant licht vochtig blijft, maar let op dat er geen water onder in de pot blijft zitten. De wortels zullen dan gaan rotten.
Giftig: De Asplenium Parvati is licht giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu